Tevékenységek

Tevékenységünk során arra törekedtünk, hogy teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani megrendelőinknek, úgy a hagyományos homlokzati, mint az ipari létesítmények állványozása területén.

Igyekszünk megrendelőinket a tervezéstől az anyagok biztosításán keresztül a kivitelezésig mindenben kiszolgálni.

Cégünk legfontosabb célkitűzése, hogy piaci partnereinket az európai normáknak megfelelő minőségi színvonalon, azok legnagyobb megelégedésére szolgálja ki. Partnereink és alvállalkozóink kiválasztásánál is a legfontosabb szempont a magas minőségi követelmények érvényesítése, a megbízhatóság.

Referenciáink között számos erőmű, vegyimű, acél és vasmű, híd, repülő, repülőtér, templom, szálloda, színház, irodaház, sportcsarnok, bevásárlóközpont megtalálható.

Tevékenységünk és szolgáltatásaink folyamatos jó minőségét, korszerű minőségbiztosítási rendszer, az MSZ EN 9001:2001 alkalmazása szavatolja. 

Homlokzati állványok - szakszerű kivitelezéssel, költséghatékony megoldásokkal, biztonságos, ugyanakkor pedig kényelmes állványzatokat biztosítsunk partnereink részére. Szakembereink értékes szakmai tanácsokkal és megoldási lehetőségekkel állnak a partnereink rendelkezésére.

E szempontok figyelembe vételével választottuk ki a német gyártmányú LAYHER „Blitz” homlokzati keretes állványrendszereket, mert ezek a típusok szerkezeti elve magas minőségi szintet képvisel, a tartozékok széles választéka lehetőséget biztosít, hogy a Megrendelőink által megfogalmazott, szakmailag igényes  és összetett feladatokat, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig a legrövidebb időn belül a legjobb minőségben meg lehessen valósítani.

Ipari térállványok - az ipari objektumok, kupolák, tetőszerkezetek, héjszerkezetek építésénél, karbantartásánál Layher ALLROUND állványrendszert használunk, melynek szerkezeti elve, magas minőségű szintet képviselő kötéstechnikával rendelkezik. A vízszintes összekötők méretének sokasága, a függőleges oszlopokon elhelyezett körtárcsák, a körtárcsákon 45 fokban elhelyezett síklyukak, valamint a tartozékok széles választéka lehetőséget bíztosít, hogy a lebonyolultabb állványozási feladatokat a legrövidebb időn belül a legjobb minőségben meg lehessen valósítani.

Referenciáink között számos erőmű, vegyimű, acél és vasmű, híd, repülő, repülőtér, templom, szálloda, színház, sportcsarnok megtalálható.

Alátámasztó nehéz állványok – Födémek, épület szerkezetek alátámasztása, x-y-z koordinátákban meghatározott alátámasztási pontok kiépítése. Tervezéssel, statikai számítással alátámasztott több tíz vagy akár több száz tonna teher elviselésére képes állványrendszerek, pódiumok építése.

Függesztett állványok – Függesztett állványokat építünk hidak, aulák, csőhidak technologiai szereléséhez, ahol van függesztési lehetőség és a nagy magasságok miatt nem gazdaságos a földről indított állvány. Az állványok építésének kivitelezését Layher tipusú 1,00 illetve 3,00 tonna teherbírású speciális kötéstechnikával rendelkező függesztőláncok és különböző méretű „U” rácsos tartók segítségével valósítjuk meg.

Tervezés - Ha a megrendelő vagy a feladat bonyolultsága úgy követeli meg, akkor kollegáink komplett kivitelezői állványterveket készítenek, a megfelelő statikai számításokkal.